Anlita experter på golv- och plattsättningsarbeten!

Välkommen till BL-Interiör, ett av Sveriges hållbaraste golvföretag. Vi har högt ställda krav avseende kvaliteten på vårt arbete och våra produkter.

Golvläggning

Anlita oss för trygga och prisvärda golvrenoveringar i er fastighet. Vi utför alla typer av golvarbeten enligt era önskemål.

Plattsättning

Kunskap och materialkännedom står i fokus i alla våra plattsättningsuppdrag. Vi levererar mervärde till våra fastighetskunder!

Murning och putsning

Inne eller ute, fasad eller spis – vi sköter alla typer av projekt inom murning och putsning. Kontakta oss för personlig expertis.

Kundanpassade avtal

Vi tecknar även avtal enligt era önskemål och behov. I dagsläget hjälper vi flera fastighetskunder med löpande uppdrag inom golv och plattsättning. Under ett kostnadsfritt möte berättar vi mer om vårt erbjudande. Fastigheter, bostadsföreningar, bostadsrätter – vi har rätt lösning för alla.

Våra kunder berättar

”Vi använder BL-Interiör för att renovera badrum där vi gör delar av jobbet själva. Då är logistiken viktig för oss som samordnar. BL-håller tiderna.”

Dan Öhman
Team Öhman Fastigheter i Västerbotten AB

”BL-Interiör levererar år efter år. Vårt samarbete fungerar utmärkt och vi får alltid ett trevligt bemötande samt proffsigt utförande av alla projekt.”

Rolf Burlin
MOFAB AB

Välj golv

Ta en titt på några av våra bästsäljande produkter. För att se hela sortimentet, boka ett kostnadsfritt uppstartsmöte med oss!

Miljö & kvalitet

Som vägvisare i golvbranschen gör vi skillnad genom vårt miljöarbete.

Om oss

Vi brinner för engagemang, kompetens och ansvar sedan 1983.

Offertförfrågan