Anlita ett av Sveriges hållbaraste golvföretag!

Välkommen till BL-Interiör – vi är experter på golv och kakel. Hos oss är det kvalitet som gäller, både när det kommer till material och utförande.

Golvläggning

Välj ett golvföretag som alltid levererar! Kontakta oss för trygga och prisvärda golvarbeten för företagskunder.

Plattsättning

Med mycket kunskap och materialkännedom utför vi såväl stora renoveringar som mindre uppdrag, allt enligt ert företags behov.

Trapprenovering

Ge er trappa ett lyft! Vi levererar allt från förslag på material till snabb och smidig renovering och hjälper ert företag hela vägen.

Våra auktorisationer och certifieringar.

Vi ses i vårt showroom!

Under en kostnadsfri visning i vårt showroom presenterar vi våra kvalitetsprodukter inom golv och kakel. Vi vägleder er till rätt produkt utifrån era behov och svarar på eventuella frågor.

Våra kunder berättar

”Vårt företag har jobbat med BL-Interiör i flera olika golvprojekt och det har alltid gått smidigt, Blir garanterat fler projekt i framtiden.”

Andreas Perman
Bjurbäcks Bygg

”Vi har under lång tid jobbat med BL-Interiör, samarbetet har fungerat mycket bra med fin kvalité på utförda arbeten från deras sida vad gäller både utförare och arbetsledning.”

Petter Åkebo
Björkstadens Snickeri & Entreprenad AB

Välj golv

Ta en titt på några av våra bästsäljande produkter. För att se hela sortimentet, boka ett kostnadsfritt uppstartsmöte med oss!

Miljö & kvalitet

Vi gör skillnad ett steg i taget och jobbar aktivt för mindre belastning av miljön.

Om oss

Engagemang, kompetens och ansvar driver oss framåt sedan 1983.

Offertförfrågan