Om oss

Engagemang, kompetens och ansvar driver BL-Interiör framåt. Våra tjänster bygger på servicekänsla och mångårig erfarenhet från branschen.

BL-Interiör är ett av Norrlands största golvföretag och stolt delägare i Golvkedjan. Vår fantastiska resa började redan 1983 och har drivit oss fram till vad vi är idag genom vår vilja och förmåga att utvecklas. Idag består vårt skickliga team av ett 50-tal golvexperter och vi har nöjda kunder runt om i Västerbotten.

Vi erbjuder helhetstjänster inom golv, hela vägen från grundidé till färdigt resultat. Att arbeta miljövänligt och resurseffektivt är en viktig del av vår verksamhet. Med yrkesstolthet och känsla för service utför vi såväl stora som små golvuppdrag.

Vår kompetens och kunskap delar vi gärna med oss av då allt vi gör bygger på förtroendet mellan våra kunder och oss. Därför är det av yttersta vikt att vi lyssnar på kundernas behov och önskemål genom projektet.

Att vi är ett auktoriserat golvföretag gör oss till en trygg partner för alla golvprojekt, såväl för privatkunder som fastighets- och företagskunder. Det är en självklarhet för oss att utföra alla uppdrag enligt överenskommelse kring tidsschema och budget.

Vi ligger i framkant gällande kunskap och kvalitet. Tack vare vår breda materialkännedom kan vi rekommendera material som passar perfekt för just dina projekt men som även tar hänsyn till design, funktion och miljö.

Vårt team monterar årligen tusentals kvadratmeter golvbeläggningar – varmt välkommen att bli en av våra nöjda kunder!

Offertförfrågan