Jobba hos oss

Vi som jobbar på BL-Interiör är skickliga hantverkare som trivs med varierande arbetsuppgifter. Nu söker vi fler medarbetare som delar våra värderingar: engagemang, kompetens och ansvar.

Att jobba på BL-Interiör är kul och fartfyllt.

Vi är ett av Norrlands största golvföretag och har alltid mycket på gång. Personer med rätt kunskap och hög motivation är alltid välkomna till oss. BL-Interiör är helt enkelt ett företag som satsar på sina medarbetare.

Alla i teamet ska känna sig motiverade och uppskattade. Vårt fantastiska team är vår främsta styrka och vi vill att alla våra 40 medarbetare ska trivas på jobbet – då gör vi också våra kunder nöjda. För att lyckas med våra uppdrag har vi engagerade arbetsledare som förstärker en positiv arbetskultur. Hos oss skapar vi en trivsam och jämställd arbetsmiljö tillsammans.

Varje medarbetare får möjlighet att utvecklas. Hos oss jobbar man både självständigt och i team då vi utför alla typer av uppdrag. Detta innebär varierande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsmiljö där man alltid lär sig något nytt. Vi håller även strukturerade samtal med arbetsledarna och organiserar utbildningar åt företagets kärna – våra medarbetare.

Vi bryr oss verkligen om våra medarbetare. Vi strävar efter att upptäcka och åtgärda arbetsmiljörisker tillsammans. Genom gemensamt ansvar förebygger vi skador och ohälsa i arbetet. Hos oss får du ta del av ett aktivt hälso- och friskvårdsarbete med bra förmåner, arbetsvillkor och stöd från såväl arbetsledare som företagsledning. Givetvis är BL-Interiör en alkohol- och drogfri arbetsgivare.

Gemenskap på jobbet är viktig för oss. Vi peppar varandra och delar med oss av våra kunskaper. Dessutom gillar vi att anordna fritidsaktiviteter och planera nya roliga evenemang för våra medarbetare att delta i. Under de senaste åren har vi bland annat spelat hockey med företagslaget, varit med på Bellmanstafetten, Stafettvasan och sprungit Blodomloppet.

Våra socialt hållbara och samhällsviktiga projekt gör skillnad. Vi har minst en lärling per år som får sin utbildning via oss och flertalet personer har efter sin tid hos oss erbjudits anställning. Vår lärlingsverksamhet utförs tillsammans med gymnasieskolor och yrkesutbildningar i hopp om att fler unga ska kunna påbörja sitt första jobb hos oss.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

”Med mitt jobb gillar jag mest att kunna lösa problem åt kunder. Vi gör allt inom golv, lär oss om nya material och tekniker så att man utvecklas konstant.”

Magnus Bern, Plattsättare

”Vi alla på BL är på samma linje – alla får påverka lika mycket oavsett om du är ny eller har jobbat med oss i 25 år.”

Christer Johansson, Golvläggare

“Det allra bästa med att jobba på BL-Interiör är vårt team. Vi är ett relativt stort företag men ändå känner alla varandra. Vi har varit med på flera idrottsturneringar och organiserat andra fritidsaktiviteter, då har vi alltid jättekul tillsammans!”

Jonas Arkmo, Golvläggare

”Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi jobbar med både stora och små kunder runt om i regionen, sätter alla slags golv med kollegor eller själv. Jag trivs också så bra på grund av varierande arbetsuppgifter.”

Simon Blomberg, Golvläggare

Offertförfrågan