Tjänster

Vi på BL-Interiör är experter inom golv och kakel – anlita vårt team för alla typer av uppdrag! Ett samarbete med oss innefattar allt från rätt materialval till proffsigt utfört arbete.

Golvläggning

Nytt golv ger rummet ett lyft! Med vår materialkännedom och kunskap garanterar vi en lyckad golvrenovering.

Badrumsrenovering

Från idé till färdigt badrum! Vi utför badrumsrenoveringar på våra kunders villkor och tar hänsyn till miljö, kvalitet och design.

Microcement

Ett populärt val speciellt för den snabba badrumsrenoveringen, bänkskivor och dekorativa väggar, med microcement skapar vi slitstarka och helt sömlösa ytor.

Plattsättning

Vårt team sköter alla typer av plattsättningsarbeten. Vi är måna om att resultatet av vår plattsättning ska bli precis så som kunden önskar.

Trapprenovering

Att anlita oss är en smidig väg till drömtrappan – vi ligger i framkant med vår kunskap och materialkännedom inom trapprenoveringar.

Murning och putsning

Vårt erfarna team utför alla uppdrag inom murning och putsning, utvändigt såväl som invändigt. Välj oss för proffsigt utförda tjänster.

Golvavjämning

Vi hjälper er med en kvalitetssäkrad golvavjämning. Oavsett uppdragets storlek så har vi den kunskap och de verktyg som krävs.

Anlita oss

Låt BL-Interiör förverkliga dina golvdrömmar – kontakta oss redan idag!

Offertförfrågan