Badrumsrenovering

Från idé till färdigt badrum! Vi utför badrumsrenoveringar i hela Umeå på våra kunders villkor och med hänsyn till miljö, kvalitet och design.

Din badrumsspecialist i Umeå

Med vår långa erfarenhet från branschen kan du känna dig trygg med att vi renoverar ditt badrum enligt branschregler och alltid av certificerade hantverkare. Vi erbjuder allt från helhetslösningar och totalentreprenad till mindre uppdateringar av badrummet som exempelvis byte av badrumsmöbler. Vi åtar oss uppdrag inom badrumsrenovering i Umeå med omnejd.

Från idé till färdigt badrum

Varje badrumsrenovering startar med ett kostnadsfritt hembesök eller en kaffe i vårt showroom i Umeå för att tillsammans gå igenom dina önskemål. Det finns massor av möjligheter! Under vårt möte ger vi inspiration och råd om material samt svarar på alla dina funderingar. Efter mötet får du en kostnadsfri offert på uppdraget. Därefter kan planeringen mot ditt drömbadrum starta!

 

Det här får du med BL-Interiör:

  • Certificerade och kunniga hantverkare
  • Lång erfarenhet av badrum
  • God materialkännedom
  • Din budget och dina önskemål i fokus
  • Gratis offert med pris på din badrumsrenovering
  • Lyhördhet och god återkoppling

Showroom med massor av badrumsinspiration

På Västerslätt i Umeå har vi byggt upp ett stort showroom med flertalet badrumsmiljöer. Här kan du vandra runt, inspireras av snygga lösningar eller klämma och känna på badrumsmöbler, kakel, klinker, våtrumstapet, plastmatta och microcement. Vi hjälper gärna till med att planera och rita upp ditt drömbadrum. Läs mer och boka ett gratis besök

Offertförfrågan