Microcement

Ett populärt val speciellt för den snabba badrumsrenoveringen, bänkskivor och dekorativa väggar, med microcement skapar vi slitstarka och helt sömlösa ytor.

Vårt team utför gärna ert uppdrag med microcement. Microcement, även kallad microbetong, är en populär beläggning som tillverkas av akrylcement. Det är ett extremt hållbart material som används på exempelvis golv- och bänkskivor.

Att välja microcement är ett smart val, oavsett om det gäller projekt hos fastigheter, företag eller privatkunder. En stor fördel med microcement är att den kan appliceras direkt på ytan utan tidskrävande rivningsarbete. Dessutom kan materialet användas både i torra och fuktiga förhållanden.

Microcementerade betonggolv är både stöt- och ljudddämpande. Bänkskivor i microcement blir lättare än gjutna betongskivor. Alla ytor med microcement blir dessutom smutsavvisande och helt sömlösa vilket gör dem lätta att underhålla. Då materialet appliceras, skapar det en unik design vilket gör det populärt även på dekorativa väggar. Vi på BL-Interiör erbjuder ett brett färgsortiment att välja microcementens färg ifrån.

Microcementering görs i flera steg: efter förberedelser så jämnas underlaget ut och bas skiktet tillsammans med armeringsnät som säkerställer ytans hållbarhet appliceras. Sedan följer 2-4 lager av den pigmenterade microcementen, i väldigt tunna lagrar alla lager mellan slipas. Slutligen appliceras 4 lager sealer för att skapa ett utmärkt slutresultat.

På ett kostnadsfritt konsultationsmöte går vi genom uppdragets detaljer och skickar sedan en offert. Besök oss i vår utställning för att se prov och för att vi kan berätta mer om extremt hållbar microcement!

Offertförfrågan