Microcement

Microcement är ett flexibelt material som kan appliceras på en mängd olika material så som kakel, våtrumsmatta, betong, tätskikt, mdf m.m. Med microcement kan vi skapa helt sömlösa ytor som dessutom är mycket slitstarka. Vi utför uppdrag med microcement i Umeå med omnejd. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om microcementens möjligheter!

Vad är Microcement?

Microcement, även kallad microbetong, är en populär beläggning som tillverkas av akrylcement. Materialet appliceras i flera steg, vilket skapar en slitstark, slät och vacker yta. 

Vart kan Microcement användas?

Microcement är ett extremt hållbart material som kan används på exempelvis golv- och bänkskivor. En stor fördel med microcement är att den ofta kan appliceras direkt på ytan utan tidskrävande rivningsarbete. Dessutom kan materialet användas både i torra och fuktiga förhållanden. Det gör det till ett smart val om du vill uppdatera ditt badrum utan att behöva riva ut ditt gamla kakel. Så länge du har ett godkänt tätskikt under så kan microcement appliceras i de flesta badrum.

Kan man ha Microcement som golv?

Microcementerade betonggolv är både stöt- och ljudddämpande. Alla ytor med microcement blir smutsavvisande och helt sömlösa vilket gör dem lätta att underhålla. 

Vill du veta mer om Microcement?

Välkommen att boka ett kostnadsfritt konsultationsmöte eller besök oss på Västerslätt, Umeå för att se vår utställningsmiljö med microcement och se färgprover. Microcementen går nämligen att få i en mängd härliga kulörer!

Offertförfrågan