Murning och putsning

Vårt erfarna team utför alla uppdrag inom murning och putsning, utvändigt såväl som invändigt. Välj oss för proffsigt utförda tjänster.

Vi har det som krävs för olika typer av projekt inom murning och putsning. Vårt arbetslag utför alla uppdrag med expertis och materialkännedom, oavsett om det gäller projekt hos fastigheter, företag eller privatkunder. Anlita oss inom mur och puts vid nyproduktioner eller renoveringar.

Inom putsning är det oftast fasader som behöver fräschas upp. I början av uppdraget går vi igenom fasadens önskade struktur och färg tillsammans. Fasaden är nämligen grunden för husets karaktär och därför viktig att ta hand om. Att putsa fasaden i tid gör att den håller sig fräsch längre.

Exempel på murningsuppdrag kan vara murade fasader, trappor, öppna spisar och kakelugnar. Material som vi jobbar med är till exempel cement, lättbetong, lättklinker, betongsten och tegel. En väl utförd murning håller under lång tid – att anlita vårt skickliga team är ett tryggt val för dig som kund. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra professionella, hållbara samt estetiska puts- och murningsarbeten.

Offertförfrågan